perjantai 18. tammikuuta 2019

työssäoppi

JOOh.... Tää viikko on ollut aika samaa mitä monet muutkin viikot paitsi, että aloitin hieman jo näyttöäni... Se jää nähtäväksi minkä näytön teen! Oon tätä tänne ennenkin hehkuttanu, että k-rautaan kannattaa mennä työssäoppii jos haluaa oppia materiaaleista ja oppia näpyttämään tietokonetta! Sitä saa tehdä ja nyt kun jo viidettä viikkoa siellä on niin nyt alkaa piiiikkkuuu hiljaa mennä jakeluun että mikä meni mitenkin! Eli kyllä selviän tästäkin vaikka olin ihan varma, että mitään ei tuu ja kesätöihin en vois mennä kun en osaa käyttääää!! Mutta osaavat mukavat miehet neuvoo ja mikäs siinä! Nyt vähän viikonlopun viettoon ja taloja katselemaan!
Kuvan sekasortoa koitin selvitellä myös tämän viikon aina siinä välissä kun oli hiljaista ja ei tarvinnut asiakkaita palvella!!

1 kommentti:

  1. Tekevä oppii siis. Hienoa, että alat olla sisällä yrityksen arjessa... Se tarjous kesätyöstäkin alkaa kiinnostaa ihan erilailla, kun talo, tuotteet ja työkaverit alkavat olla tuttuja, vai mitä? Peukut sille. ;)

    VastaaPoista

Ylhäältä fiilis kuvaa miltä tulee näyttämään tämä makkari! Alan olemaan aika valmis suunnitelman suhteen! Toteutustyötä on vielä! Pohjamaa...